Уже який рік поспіль мережа гіпермаркетів приваблює українців різноманіттям якісної продукції та доступними цінами. Дійсно, в «АШАН» можна придбати майже все: від дрібниць для домашнього господарства й продуктів на кожен день до різної техніки. Величезні гіпермаркети завжди раді вітати покупців, проте не потрібно забувати й про особисту безпеку в умовах пандемії. Тож не варто відмовлятися від улюблених і потрібних товарів, тому для покупців завжди відкриті сторінки інтернет-магазину https://auchan.ua/.

Оновлений сайт

Нещодавно відкрився оновлений сайт мережі, на якому викладено ще більше товарів, а асортимент постійно поповнюється. Зрозумілий сучасний інтерфейс, детальний каталог із детальними описами — не єдині переваги онлайн-майданчику. Відвідувачів також чекає більше акційних пропозицій і цікаві бонусні програми.

Як отримати улюблені товари?

Одержати замовлення можна кількома способами:
  1. Додати покупки у кошик, зазначити найближчу до вас точку обслуговування клієнтів, оплатити й забрати сформоване замовлення за вказаною адресою самостійно. Так ви уникнете черги та не будете турбуватися, що якогось товару не вистачить.
  2. Через «Нову пошту». Послуга доступна для всіх жителів України, які можуть отримати замовлення в поштоматі, найближчому до себе відділенні або прямо до будинку.
  3. Жителям низки міст (Києва, Одеси, Дніпра, Львова, Харкова та Запоріжжя) пощастило найбільше, адже вони можуть щодня отримувати свіжі продукти, скориставшись послугами сайту auchan.zakaz.ua.
Якщо у вас забракло коштів, то не варто відмовлятися від омріяної великої покупки. Для таких випадків передбачена кредитна лінія від «УкрСиббанку».

Власні марки

Міжнародний рітейлер продає не тільки продукцію популярних брендів, але й виробляє власну, максимально контролюючи всі процеси виробництва. Знайти продукцію «АШАН» легко, адже ціна на неї нижча, а ще — такі товари позначені «пташками». Кольорова гама має певне значення:
  • золотою «пташкою» маркуються продукти преміум класу, які якістю не поступаються аналогічним відомим брендам, але значно дешевші;
  • зелена «говорить», що ця продукція виготовлена на локальних підприємствах України, а технологічні процеси контролюються «АШАН». Позначають такою «пташкою» товари щоденного вжитку;
  • червона мітка означає товари власної марки, які виробили на вітчизняних і закордонних підприємствах.
Ви можете навіть не підозрювати, що той чи інший бренд належить мережі гіпермаркетів. Ознайомитись з ними ближче можна на сайті, а ми назвемо деякі з них:
  • дітям та їхнім батькам точно сподобається марка One Two Fun, адже це іграшки для дітлахів різного віку;
  • з біокосметикою Cosmia ви безперечно будете почуватися якнайкраще;
  • повсякденний і спортивний одяг варто придбати лише з ярличком InExtenso;
  • із рушниками, ковдрами, іншими товарами для дому від Actuel у будинку стане ще затишніше;
  • невеличкі побутові прилади Qilive допоможуть з вирішенням дрібних, але важливих справ;
  • у подорож обов’язково захопіть валізу Airport.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ