Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Мешканці особняків, які сьогодні, 20 жовтня, прийшли на засідання виконкому ЛМР, розповіли, що забудовник їх обманув, пообіцявши викупити їхні особняки. Окрім того, ТЗоВ «Колібрі» будує надто близько до особняків, що може їх пошкодити.

«У нас дерев'яне перекриття. Все може завалитись. Жодних громадських слухань по цьому будівництві не було, хоча ми постійно писали скарги на ім'я головного архітектора Львова Юліана Чаплінського. Ми прийшли на засідання виконкому, щоб цьому забудовнику не давали містобудівних умов та обмежень, бо, як відомо, коли їх дадуть, то будівництво буде дуже важко зупинити», – розповіла «Вголосу» одна з мешканок особняків, біля яких хочуть звести багатоповерхівки.

Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський натомість зазначив, що містобудівні умови та обмеження не означають право на будівництво.

«Містобудівні умови та обмеження є лише перехідними даними. Якщо у мешканців є зауваження, можна звертатись до тих, хто проводитиме усі необхідні експертизи. Містобудівні умови та обмеження не враховують норм ДБН», – зазначив головний архітектор Львова.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ