Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Депутатська група «Міжфракційне об`єднання бійців АТО у Львівській обласній раді» неодноразово зверталося щодо забезпечення депутатської групи необхідним приміщенням та обладнанням. На жаль, звернення групи було залишене без належного розгляду, натомість запропоновано здійснювати депутатську діяльність у 315 кабінеті, а обладнанням забезпечено взагалі не було. Депутатська група була вимушена користуватися власним майном задля виконання депутатських повноважень.

15 травня 2017 року керуючий справами обласної ради звернувся з усною вимогою вилучити майно, яке перебуває у 315 кабінеті, при цьому не пред`явивши жодного письмового документа - листа, розпорядження чи доручення. Розцінюємо цю ситуацію як перешкоджання в діяльності депутатської групи. Зважаючи на вищевикладене, прошу вжити заходів щодо недопущення незаконних дій керівника та інших працівників апарату обласної ради та щодо забезпечення депутатської групи приміщенням та необхідним обладнанням», - йдеться у депутатському зверненні. 

Нагадаємо, фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді гостро критикувала призначення на посаду керівника справ Валентина Харлова.

Як писав раніше «Вголос», фракцію ВО «Свобода» та депутатську групу «Міжфракційне об’єднання учасників АТО у Львівській обласній раді» хочуть позбавити «кабінетного майна» та виселити.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ