Про це передає кореспондент «Вголосу».

18 жовтня відбулося засідання конкурсної комісії, яка обирала нового керівника Львівського геріатричного пансіонату. Переможцем конкурсу став колишній працівник терцентру Микола Моть. «За» проголосувало 6-ро членів комісії.

Загалом, до конкурсу було допущено 5 кандидатур: Борщевська Ольга, Завада Оксана, Моть Микола, Попадюк Петро, Рибак Анастасія. Оксана Завада не з’явилася.

Попередньо, кожен із кандидатів на посаду презентував свої проекти розвитку та діяльності Львівського геріатричного пансіонату. У залі також були присутні жителі даної установи та групи підтримки кандидатів. До речі, самі ж мешканці пансіонату підтримували двох кандидаток – Ольгу Борщевську та Анастасію Рибак. На розгляд комісії були надані підписи мешканців за обох претенденток.

Як зазначив голова конкурсної комісії Михайло Гичка, результати будуть винесені у сесійну залу на наступному засіданні обласної ради.

Нагадаємо, попередній переможець, якого було обрано шляхом таємного голосування ще 2 вересня, член Партії регіонів Іван Сорока, добровільно відмовився від посади. 

ІА "Вголос": НОВИНИ