Кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва, яку в кулуарах ПАРЄ затролили українські нардепи, після потрійної ганьби спробувала виправдатися в ефірі росТБ.

Скабєєва істерично заявила, що українські нардепи «спітніли, очі налилися кров'ю, слова, які вони вимовляли: смерть ворогам, смерть Росії, смерть тобі».

«Коли закінчилося засідання, вивалилися сюди в ці кулуари українські депутати, оточили мене, почали скакати, вибачте, будь ласка, за непарламентський вислів, скакати як макаки. Як це було у 2014 році, коли нам розповідали про »москаляку на гілляку«,»хто не скаче, той москаль«. Стрибали навколо мене, оточили і взяли в щільне кільце, співали український гімн — на здоров'я, нехай співають! А далі — зігували і виконували те саме визнане в усьому світі »нацистське привітання!" — розповідала Скабєєва в прямому ефірі.

Як уже писав «Вголос», напередодні українська делегація в ПАРЄ зірвала ефір Скабєєвій Українським Славнем. Нардеп Борислав Береза у прямому включенні розповів про злочини путінського режиму, вирвав мікрофон і кинув його на землю. Нардеп Гончаренко виявив ініціативу забезпечувати депутатів хімзахистом під час спілкування з росЗМІ.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ