На узбіччі 32 кілометра автодороги Одеса-Рені в Україні встановлений армійський намет, у якому губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі тимчасово розмістив свій робочий кабінет. 

Як повідомляє «Німецька хвиля», Саакашвілі планує перебувати у ньому до тих пір, поки у повному обсязі не будуть виділені кошти на ремонт цієї дороги.

"Мій переїзд до цього намету - це не епатаж, а необхідність", - заявив Саакашвілі. Він вважає, що "управлінський механізм вдрузки зламаний", "вертикаль працює лише там, де є корупція". Затримку виділення коштів на ремонт дороги губернатор назвав "саботажем розпоряджень" прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та президента Петра Порошенка.

300 кілометрів згаданого автошляху потребує ремонту, однак із необхідних 1,2 мільярда гривень виділили лише 600 мільйонів. У результаті вдалося відремонтувати вісім кілометрів дороги.

Ремонт автодороги Одеса-Рені необхідний, у першу чергу, для розвитку туризму в регіоні. Місто Рені - важлива історична та архітектурна пам'ятка, найстаріше поселення на березі Дунаю.

ІА "Вголос": НОВИНИ