Заява Одеської обласної організації ГП «ПОРА».

„Чим ближче до парламентських виборів, тим вище піднімають голову в очікуванні реваншу антигерої «помаранчевої революції». Через адвоката про себе нагадав і скромний працівник Санкт-Петербургського морського порту Р.Б.Боделан, він же екс-мер Одеси, він же фігурант кримінальної справи, порушеної по фактам зловживання службовим становищем.

Здається, Руслан Борисович поповнив лави розчарованих в обіцянках нової влади. Інакше, як пояснити його готовність «в будь-який момент повернутися до України»? Дійсно – жодна з гучних справ проти діячів кучмівського режиму, які відзначилися не лише на звичному полі корупції, але і на ниві антиконституційної діяльності, не доведена до виконання вироку.

Зараз Р.Боделан заявляє, що не визнає себе винним за вчинені злочини. Цілком можливо, що після пожежі в приміщенні Одеської прокуратури, у нього з'явилися основи для оптимізму. Але не варто думати, що Одеса все забула. Навіть соратники колишнього мера вирішили не псувати залишків репутації, і не включили Р.Боделана до виборчих списків Партії Регіонів. Кому, як не їм знати, чого заслуговує колишній міський голова.

Громадянська Партія "ПОРА" заявляє про те, що злочини проти Свободи не мають термінів давності та не підлягають жодним меморандумам. ПОРА вимагати правосуддя! Бандитам – тюрми!

Просимо лише Руслана Борисовича додатково повідомити дату і час повернення до Одеси, щоб вдячні одесити змогли зустріти на пероні поїзд з «Північної Пальміри» та провести Боделана до найближчого приміщення суду!

Прес-служба Одеської обласної організації ГП "ПОРА"

Гаряча лінія



ІА "Вголос": НОВИНИ