[media=136303,136304,136305,136306] 

Про це пише Inspired.

У будівлі колишнього заводу Євген виготовляє різноманітні предмети  побуту − стільці, вази для фруктів, вазони, віяла та іграшки. Усі вони унікальні, бо складаються з переробленого пластику. 

Художник вперше спробував виготовити великий тонкий лист з пластику. Назвав цю картину «Чумацький шлях», яка повністю зроблена з пляшечок.

«Особливо ціную кришечки без логотипу чи будь-яких позначок. Здавалося б, у загальній масі написи не видно, але якщо з кришечок зробити лист під пресом, то вони залишають брудний знак на виробах», − пояснює майстер. - «Треба обережно поводитись з сировиною. Вона має бути чистою та посортованою. Від неправильно підібраної температури  є ризик зіпсувати продукт».

Зараз він працює над замовленням для організаторів заходу «Ніч в музеї». «Вони відцифрували декілька скульптур та створили їхні 3D моделі у віртуальній реальності. Моє завдання − створити постаменти для  локацій. Такі куби під «уявні» скульптури розкидають по місту. А людина підійде до нього і через спеціальний додаток зможе побачити експонат», − пояснює засновник одеського проекту.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ