[media=137726,137727,137728,137729,137730,137731] 

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

Люди перекрили дорогу о сьомій ранку, саме у цей час тут найжвавіший рух. Аби зупинити машини, учасники акції просто переходять дорогу туди-сюди і скандують: «Світлофор!». Затору тут немає, машини розвертаються і їдуть в об'їзд.

На цьому нерегульованому пішохідному переході встановлений лише попереджувальний світлофор, на якому миготять два жовтих сигнали. Проте на цій ділянці дороги більшість водіїв його ігнорує, тим більше, що і зебра практично непомітна.

Тут, на околиці Одеси, машини вже їдуть, як на швидкісній дорозі, і не пригальмовують на переході. Тож місцевим доводиться кожного разу ризикувати життям, усього лише переходячи дорогу. Вони кажуть, зверталися до різних інстанцій з проханням встановити звичайний світлофор, але безрезультатно. Подібні акції обіцяють проводить щотижня, аж доки чиновники їх не почують та не виконають їхні вимоги.

Кажуть, за останній рік на цьому місці під колесами автівок загинули четверо людей і ще кілька були травмовані. Після трагедії, яка сталася тут у суботу, люди збурилися й вирішили будь-що достукатися до чиновників. Та й для водіїв ця акція – застереження.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ