Про це повідомляється на сайті Bihus.info.

Безпосередньо перед голосуваннями Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо негативного висновку Громадської ради доброчесності суддя Павло Вовк звернувся з заявою про припинення участі у конкурсі, повідомляє «24 канал».

За словами судді, ВККС не зможе проголосувати за його участь у конкурсі, оскільки в пресі поширювалася негативна інформація щодо нього.

«ЗМІ здійснюють тиск на комісію, і вона не може судити чесно та об'єктивно»,
– сказав у інтерв'ю Павло Вовк.

До слова, Павло Вовк є фігурантом чисельних журналістських розлідувань. Суддя отримав негативний висновок від Громадської ради доброчесності через питання щодо його зв'язків з політиками Сергієм Ківаловим та Олександром Грановським. Окрім цього, у ГРД наголошували щодо можливого фіктивного розлучення Павла Вовка задля приховання статків.

Журналісти програми «Наші гроші» виявили, що голова суду не проживає у задекларованій квартирі, натомість його регулярно бачать у заміському будинку екс-дружини Світлани. Сам Вовк цей факт заперечував.

Водночас журналістам вдалось з'ясувати, що екс-дружина судді змушувала консьєржів брехати, що він живе у задекларованій квартирі.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ