Такий допис з'явився на його сторінці у «Facebook».

Геращенко повідомляє, що «зірками Youtube» виявилися Слободяник Артем Васильович, 1990 року народження та Сімов Геннадій Олексійович, 1984 року народження.

За фактом цих хуліганських дій поліція Миколаєва розпочала кримінальне провадження.

«Якщо вони завтра не прийдуть до слідчого на допит, їх оголосять у розшук. Крім того, слідчий має право заарештувати майно бешкетників для гарантії компенсації завданої ними матеріальної та моральної шкоди», - зазначив Геращенко.

 

Користувачі соцмереж продовжують активно обговорювати цю подію і зазначають, що на відео присутня Аліна Сімова-Хлань. На сторінці цієї дівчини у мережі є багато світлин із чоловіком, схожим на Геннадія Сімова, імовірно, вони є подружньою парою, або ж перебувають у близьких стосунках.

Цікаво, що Аліна Хлань може бути родичкою нардепа від партії «БПП» Сергія Хланя. Однак, той відкидає усі звинувачення і заперечує слова про те, що Аліна – його донька. Як доказ, показує світлину зі своїми дітьми.

«Одній доньці – сім, іншій – півтора року. На цьому фото є і та, і інша – вибирайте, яка з них має такого чоловіка? Правда, фото річної давнини»,
–зазначив Сергій Хлань.

Варто сказати, що про інші можливі родинні зв’язки із дівчиною нардеп не згадав.

Нагадаємо, 30 серпня в інтернеті з'явилося відео, на якому в Миколаєві кілька поліцейських не можуть приборкати двох дебоширів.

ІА "Вголос": НОВИНИ