Як повідомила директор фестивалю Арміне Габріелян, тривають останні підготовки до проведення фестивалю: монтуються сцени, прибирається територія. А вже з шостої години ранку на фестивальне поле автобуси привозили перших гостей фестивалю.

Проте, попри велику розрекламованість фестивалю ще не багато людей придбали собі квитки на це свято музики. За словами організаторів, вони очікують, що 80% гостей купуватимуть квитки вже безпосередньо на місці.

«Можу сказати те, що у Львові менше продаються квитки, чим, до прикладу, у Івано-Франківську чи Дніпропетровську. Лідирує по продажу квитків Київ. Але тут у Галичан такий менталітет – купують в останню чергу. Тим паче, що їм не потрібно далеко добиратися і замовляти ще додаткові квитки на потяг. Взагалі, ми очікуємо, що 80% людей купуватимуть квитки безпосередньо на місці», - додала Арміне.

Щодо того, чи не зашкодить фестивалю те, що в той самий час проходитиме не менш цікавий фестиваль «Славське рок - 2009», то організатори запевняють, що у них немає конкурентів: «Ми першими вибрали дату проведення ще минулого року. Ми просто в «гуглі» набрали ці дати і там нічого не було. А вже пізніше появився фестиваль «Славське рок», тому думаю, що їм також потрібно було так зробити. Але ми зі всіма фестивалями нормально спілкуємося, вони всі є цікавими і в нас немає конкурентів», - додала директор фестивалю.

Загалом на організацію фестивалю «Свірж» вже потрачено 2 млн. грн., але як запевнила п. Арміне, кошти ще будуть вкладатися.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ