Відео було опубліковано на YouTube.

Користувачі зазначили, що журналіст з РФ Павло Канигін, автор ролика за участю Тамари Клих і Світлани Агеєвої, лицемір, який ставить знак рівності між долями російського військового і українського політв'язня.

В коментарях до посту журналіста користувачі висловили своє обурення роликом. «Спроба поставити знак рівності між долями синів Агеєвої та Клих мені здається блюзнірською», – написав Денис Михайлов.

«Некоректно. Один прийшов воювати на чужу землю – другий до дівчини поїхав. Клих не нападав на Росію. Один військовий злочинець – другий заручник. А тут підводиш, що різниці ніякої... Тільки без високих слів про материнське горе і що обидва у в'язниці», – додав Віктор Майстренко. 

«Павле, ти берега поплутав?! На*ера це робити? Мого хорошого знайомого Стаса Клиха взяли в Клину по лівій справі. Прогнали по всіх етапах, не ясно, чи вийде живим. Пі*дюка Агеєва взяли при штурмі нашого укріплення зі зброєю в руках! Як можна це все рівняти і нівелювати за допомогою цього відео? Яке на*уй спільне горе?» – підкреслив Кирило Кочергін.

«Влаштуйте їм зустріч з матерями загиблих українських солдат, нехай розкажуть їм, за що їх діти поїхали в чужу країну вбивати людей, надивившись телепропаганди. Буде дуже зворушливо», – зазначив користувач Антон Сусов.

«А без агітки про один народ і спільне горе ніяк не обійтися? Росія напала на Україну, йде війна, Агєєв військовий злочинець. Горе різне. Країни і народи різні», – написала Eterie Naboutovskaya.

«Павло, а може маму милого Агєєва познайомити з матерями, яких її син вбив? Мати Агєєва розповість про «спільне горе». Або в госпіталі нехай з матерями поспілкується. Як ідея?», – зазначила Анна Осіна.

 

 

 

Нагадаємо, як писав «Вголос», матері засудженого в Росії українця Станіслава Клиха і затриманого під Луганськом росіянина Віктора Агеєва попросили президентів Росії і України помилувати і звільнити своїх синів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ