Після закінчення засідання члени спілки з області та міста одностайно підтримали «свободівця» Руслана Кошулинського на виборах міського голови Львова, повідомляє прес-лужба ВО «Свобода».

«Першочерговим завданням для влади є забезпечення належних умов для людей, які повертаюся з війни. Нині на Львівщині маємо більше ніж три тисячі учасників російсько-української війни, які потребують житла, тому зараз слід спрямувати кошти й негайно розпочати будівництво житлових будинків, а не розповідати людям, що десь там хтось не виграв тендер на будівництво», – зазначив кандидат на посаду міського голови Львова Руслан Кошулинський.

«Свободівець» Руслан Кошулинський у найскладніші для України часи відстоював державні інтереси. Ба більше, в скрутний час не сидів у теплих кабінетах, а виносив поранених на Майдані. Нині він зі зброєю в руках довів свою позицію в російсько-українській війні. Ми віримо, що така людина здатна реально розв'язати проблеми Львова, а не займатися популізмом, як це робить теперішня львівська влада», – зазначив Петро Костюк, голова Львівської обласної організації Спілки офіцерів України.

Раніше Руслана Кошулинського підтримали ОУН, УВО, Громадська рада при Львівській ОДА, Ігор Васюник, також підтримку висловив Дмитро Добродомов.

ІА "Вголос": НОВИНИ