Як повідомляє прес-центр АТО, проект передбачає будівництво власне медичного закладу зі створенням усіх необхідних умов для медичної та соціальної реабілітації учасників бойових дій на Сході України, створення «під одним дахом» також спортивно-оздоровчого та навчально-професійного закладів. Це допоможе повній медично-соціальній адаптації військовослужбовців та працівників правоохоронних органів до мирного життя. Також фахівці ГО «Офіцерський корпус» запланували будівництво прилеглого житлового комплексу для учасників бойових дій та їхніх сімей.

Перший такий центр заплановано створити в Житомирській області. Керівництво проекту передбачає створення ще низки таких комплексів для захисників Вітчизни в різних куточках України.

До реалізації проекту вже залучено кілька проектних та будівельних підприємств, волонтерських та громадських організацій, у тому числі й закордонних.

Ініціатори закликають усіх небайдужих, усіх, хто вважає себе патріотом України, долучитися до реалізації проекту ГО «Офіцерський корпус» зі створення соціально-реабілітаційних комплексів.

Нагадаємо, що, лише за офіційною інформацією Міністерства оборони України, на сьогодні статус учасника бойових дій отримали близько 50 000 військовослужбовців, не враховуючи захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України з МВС, СБУ та інших силових структур.

 

«Офіцерський корпус» реалізує проект створення соціально-реабілітаційного комплексуСьогодні, 27 травня, ініціативна гр...

Posted by Прес-центр АТО on 26 травня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ