Концерт гурту «Океан Ельзи», який відбувся в неділю, 26 травня, в честь Дня міста, у ВДНХ в Києві, залишив по собі не лише приємні та яскраві враження, але й осад негативних емоцій. Відповідні відгуки шанувальники ОЕ опублікували в соціальних мережах.

Причиною цього стала затримка початку виступу на кілька годин.

Разом із подяками за чудовий концерт шанувальники гурту залишали в соцмережах також численні негативні відгуки. Користувачі писали в інтернеті, що змушені були, стоячи, чекати понад 2 години, хтось не встиг на метро, інші пішли, так і не дочекавшись початку концерту, решта змушені були піти раніше, не додивившись виступу.

«Заявленное начало концерта в 19:00 на ВДНХ. В 19:45 Вакарчук вышел к микрофону и объявил, что якобы народ ещё подтягивается, поэтому подождем еще минут 45.. Извините, какого хе*а? Научитесь начинать вовремя и приучайте к этому людей. А не заставлять людей стоять на ногах 2 часа в ожидании тех, кто забухал по дороге… Или объявляйте начало на 21:00, чтоб наверняка все дошли. Впечатление уже испорчено. 20:41», «Выступление понравилось, а вот организация ужасная», «Из-за того, что мероприятие началось на два часа позже, много людей не успели на метро», «Прошу вернуть деньги, потому что мы уехали, не дождавшись выступления», «Концерт удался, хотя организация очень хромала», «Можно было бы извиниться за опоздание», «Це був і перший і останній мій концерт ОЕ».

Висловлювали своє обурення відвідувачі концерту не лише щодо великої затримки, але й організації:

«Цікавить інше, десь о восьмій прорвало огорожу, і люди  заповнили третю супер фан-зону. Нащо тоді було платити 950 грн, якщо можна просто ламати огорожу».

Раніше Святослав Вакарчук представив свою партію «Голос»: озвучено прізвища.

ІА "Вголос": НОВИНИ