Дотримання режиму припинення вогню з вини російсько-окупаційних угрупувань і надалі немає. Противник продовжує обстрілювати із озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення, позиції Збройних Сил України, інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

«На Луганському напрямку противник декілька разів порушив режим припинення вогню на Світлодарській дузі, обстрілявши із 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів оборонців Луганського. Поблизу Станиці Луганської незаконні збройні формування влаштували нетривалий обстріл зі стрілецької зброї», – йдеться у зведенні.

Також, ворог активізувався на Донецькому напрямку, на Приазов’ї. Тут у післяобідній час, в районі Широкиного, українські оборонці помітили ворожу диверсійно-розвідувальну групу, що рухалася у бік наших позицій. Коли відстань стала критично близькою, наші воїни відкрили вогонь зі стрілецької зброї та змусили диверсантів відійти. Противник покинув на полі бою одного пораненого. Силами наших оборонців його було евакуйовано з поля бою та надано медичну допомогу.

У вечірній час, у цьому ж районі, окупанти неодноразово вели вогонь із важких мінометів. Понад півтора десятка мін калібру 120-мм розірвалися поблизу наших позицій біля Широкиного та Водяного.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ