Про це йдеться у зведенні штабу АТО у Facebook.

«Зокрема, на Луганському напрямку із реактивних систем залпового вогню, а також 152-мм артилерії, мінометів калібру 120 мм та озброєння танку агресор обстріляв наші укріплення поблизу Новолуганського. Також 152-мм артилерію та 82-мм міномети противник застосував поблизу Світлодарська, 122-мм артилерійські системи, 120 і 82-мм міномети та озброєння БМП – під Луганським та Новгородським, 122-мм артилерію – в районі Зайцевого, а 120 та 82-мм міномети – неподалік Троїцького. Крім цього, по оборонцях Новозванівки вогонь вівся із 120-мм мінометів, БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів, під Новоселівкою – з танку, мінометів калібру 82-мм, гранатометів та озброєння БМП, а також зі стрілецької зброї – в районі Малинового», – повідомляє штаб.

Також зазначається, що на Донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів та гранатометів обстріляні оборонці Верхньоторецького, Шахти «Бутівка», Водяного та Гнутового. Також з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисниках Авдіївки, з озброєння БМП – під Талаківкою, Богданівкою і поблизу Шахти «Бутівка», з гранатометів – біля Кам’янки, з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя, Гнутового, Славного, Красногорівки, Невельського, Верхньоторецького та Пісків, а з стрілецької зброї – по оборонцях Широкиного, Лебединського, Гнутового та Пищевика. Крім цього, в районі Талаківки та Гнутового – ворог застосував протитанковий ракетний комплекс.

Внаслідок ворожого вогню вісім українських захисників отримали поранення. Ще троє наших військовослужбовців отримали бойове травмування.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ