Про це йдеться в повідомленні прес-служби так званого «УФСВП Росії по Республіці Крим і м. Севастополю» у відповідь на інформацію ЗМІ про те, що в квітні 2018 року в СІЗО-1 неприродною смертю померли 4 людей.

Згідно з повідомленням, у березні 2018 року в слідчому ізоляторі №1 Сімферополя обвинуваченими К. і Н. був здійснений акт суїциду, негайно були проведені реанімаційні заходи, викликана бригада швидкої допомоги, лікарями якої була зафіксована смерть від механічної асфіксії.

У квітні 2018 року в установі зафіксовано суїцид обвинуваченого Л. Медичним працівником установи були проведені реанімаційні заходи і викликана бригада швидкої допомоги. Лікарями зафіксована смерть від механічної асфіксії.

За словами УФСВП, також цього ж місяця засуджений П. завдав собі тілесне ушкодження у вигляді різаної рани шиї.

«Співробітниками СІЗО-1 негайно була викликана бригада швидкої медичної допомоги, яка госпіталізувала потерпілого до міської лікарні для надання кваліфікованої допомоги. Наразі засуджений П. перебуває в медичній установі, його стан задовільний», - йдеться в повідомленні.

В «УФСВП по Криму» також стверджують, що з метою з'ясування обставин вчинення фактів суїциду і членоушкодження проведені перевірки.

Документи передали до «слідчого відділу по Залізничному району міста Сімферополя».

ІА "Вголос": НОВИНИ