З давніх давен Різдво вважають магічним святом. У цей період кожен з нас чекає на якесь своє диво. Ми сміливо загадуємо бажання і знаємо, що вони обов’язково здійсняться ! Адже це час чогось сакрального, духовного, сімейного та архетипного, того, що передається з покоління у покоління нам разом з молоком матері.

Колядки та щедрівки - це своєрідні пісні-побажання. Але тільки їх правильне виконання принесе щастя та добробут на цілий рік. А хто знається на цьому краще за  Олега Скрипку ?

Співак та симфонічний оркестр НАОНІ запрошують усіх на Головний різдвяний концерт «Щедрик», який  відбудеться у палаці «Україна» 7 грудня. Це буде по-справжньому затишний та водночас чарівний вечір ! Як засвідчує сам Олег Скрипка, що Новий рік починається з Різдва, яке, в свою чергу, є найсімейнішим святом. Адже все у нашому житті починається з сім’ї і кохання. Тому родинний Святвечір під мелодії різдвяних пісень у симфонічному оранжуванні - дійсно чарівний час!

До речі, сама українська пісня «Щедрик» стала всесвітньо відомою і перекладена на 60 мов. Ви просто не можете не почути її у виконанні неймовірного Олега Скрипки. Та ще й під симфонічним супроводом !

Тому скоріш заходьте на сайт TicketsBox, знаходьте афішу палацу «Україна»  та обирайте потрібну подію. Купити електронні квитки простіше простого. Адже це можна зробити в будь-який час доби з будь-якої частини земної кулі. Після оплати квитки з’являться на Вашій пошті за лічені секунди. Хіба ж це не диво?

Подаруйте своїм близьким та коханим людям Різдвяне свято та приємний вечір з Олегом Скрипкою та оркестром НАОНІ.

ІА "Вголос": НОВИНИ