Про це у своєму Facebook повідомила член громадської спостережної комісії РФ в Челябінській області Тетяна Щур.

"Сьогодні вночі з невідомого номера прийшло SMS-повідомлення: "Олег Сенцов поїхав по етапу". День пішов на з'ясування достовірності цих слів. Було відомо, що це неодмінно станеться. Правда, чекали, що це станеться після свят. Зазвичай у вихідні етапів не буває. Сподівалися ще побачитися... Куди? Чому так терміново? Пов'язано з Савченко? Де він з'явиться знову? Залишилося враження від яскравої, вільної особистості, дуже близької за духом, за напрямом думок, за поглядами людини. Наче були знайомі сто років", - написала Щур про дві свої зустрічі з Сенцовим у челябінському СІЗО.

Нагадаємо, український режисер, політв’язень Олег Сенцов, засуджений в Росії до 20 років позбавлення волі за звинуваченням у тероризмі, підтвердив, що буде етапований до Якутії для відбуття покарання. 

Також повідомлялося, що українського режисера Олега Сенцова в Росії засуджено до 20 років в'язниці за звинуваченням у підготовці терактів у Криму, активістові Олександрову Кольченку російський суд дав 10 років тюрми. 

 

Сегодня ночью с неизвестного номера пришло SMS-сообщение: «Олег Сенцов уехал по этапу.» День ушёл на выяснение достовер...

Опубліковано Tatiana Shchur 7 березень 2016 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ