Чемпіон WBO у важкій вазі Олександр Усик близький до того, щоб стати одним з учасників турніру Всесвітньої боксерської суперсерії. Про це повідомляє USA Today Sports, посилаючись на слова промоутера компанії K2 Тома Леффлера.

На турнірі World Boxing Super Series битимуться боксери другої середньої та першої важкої вагових категорій. Вони розіграють трофей Мохаммеда Алі і призовий фонд в 50 мільйонів доларів.

Крім чотирьох володарів поясів, організатори хочуть привернути ще чотирьох учасників. Чвертьфінали повинні пройти у вересні-жовтні 2017-го, півфінали – у січні-лютому 2018-го, а фінал – у травні 2018-го.

Свою участь в WBSS підтвердили чемпіон світу за версією WBC Майріс Бріедіс (22-0, 18 KO), володар титулу за версією IBF Мурат Гассієв (24-0, 17 KO), а також колишній чемпіон світу за цими версіями Кшиштоф Влодарчик (53-3-1, 37 KO).

Що стосується Олександра Усика, то він недавно заявив, що зараз ведуться переговори про його участь. При цьому 26 серпня боксер повинен провести захист титулу WBO, причому за його словами, бій відбудеться в Україні.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ