Партія "Європейська столиця" обіцяє очистити Київ від агітаційних матеріалів протягом тижня після виборів, передає УНІАН.

Про це заявив лідер партії Лев Парцхаладзе, повідомили у прес-службі блоку "Київ – Європейська столиця".

За даними прес-служби, партія "Європейська столиця" запланувала санітарний тиждень, який буде розпочато наступного дня після виборів – 27 березня. "Двісті санітарних мобільних бригад, по п’ять осіб в кожній, устатковані сучасним технічним обладнанням, очистять Київ не лише від нашої агітації, але й від агітації інших партій", – наголосив Парцхаладзе.

Він зазначив, що багатьох пересічних громадян може дратувати завзяте заклеювання міста, але це реалії виборчого процесу. "Поїдьте в будь-яку європейську країну напередодні виборів, і побачите, наскільки активно там відбувається передвиборча кампанія", - сказав лідер партії.

Водночас Парцхаладзе наголосив, що партія "Європейська столиця" - молода політична сила. Оскільки агітаційна кампанія партії із суб’єктивних та об’єктивних причин розпочалася з певним запізненням, їй необхідно було у стислий термін потужно заявити про себе як про рівноправного суб’єкта виборчого процесу. "Єдиний легітимний спосіб це зробити – розповсюдити та розклеїти агітаційні матеріали", – зазначив Парцхаладзе.

На виборах до Київради "Європейська столиця" утворила блок із Партією промисловців і підприємців України, яку очолює Анатолій Кінах.

P.S. Відома українська актриса Ольга Сумсьска буде балотуватися до Київської міської ради за списком партії "Європейська столиця". Як повідомляла прес-служба партії, Сумська отримала партійний квиток №7.

Кореспондент








ІА "Вголос": НОВИНИ