„Рішення рекомендувати єдиним узгодженим кандидатом від „Нашої України” Василя Куйбіду – неправда. Я закликаю кандидатів на посаду міського голови Львова від блоку „Наша Україна” утриматись від непотрібних PR -ходів, для того, щоб не вносити сум’ятицю в уми львів’ян.

Прийде час і рішення буде прийняте. Обидва кандидати є достойні. Легітимне рішення буде проголосоване на конференції і після цього визначений єдиний кандидат від блоку.

Все це є PR -ходи кандидатів. Як керівник політичної ради блоку „Наша Україна” у Львівській області я закликаю утриматись від непотрібного нагнітання ситуації. Я перебуваю у Києві. Ярослав Кендзьор не може цього знати. Я єдина особа, яка несе повну відповідальність за стан справ в блоці „Наша Україна” у Львівській області, і я вам говорю – рішення рекомендувати єдиним узгодженим кандидатом від „Нашої України” Василя Куйбіду не існує. Такого документа не існує в природі, такого рішення політичної ради не існує. Все це від лукавого. Я прошу всіх кандидатів утриматись від коментування.

Все одно виграє вибори кандидат від „Нашої України”. Хто буде цим кандидатом – визначить міська міжпартійна конференція блоку, а оберуть чи не оберуть – це виключна прерогатива мешканців Львова”.

Львівський портал

ІА "Вголос": НОВИНИ