Про це йдеться у повідомленні уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової після відвідання затриманого фахівцями Громадської наглядової комісії АР Крим. 

Відповідно до звіту фахівців, Абдуллаєв самостійно пересувається за допомогою тростини.

«Зі слів Абдуллаєва, після погіршення стану здоров’я та підвищення температури тіла він одразу звернувся до чергових. За запитом, його обстежив медичний працівник, втім після двох годин очікування. Його права не порушують, усе необхідне затриманий має, висловлює одне побажання – надати йому, як мусульманину, халяльну їжу», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу дружина заарештованого Фера Абдуллаєва повідомила, що 30 квітня Узеіра перевели у медсанчастину СІЗО Сімферополя.

«Я щойно приїхала із СІЗО, де члени Громадської спостережної комісії наполягли на тому, щоб зайти до Узеіра. Їм це вдалося. За результатами їх відвідування, чоловіка перевели у медсанчастину СІЗО», - повідомила Абдуллаєва на засіданні громадської об'єднання «Кримська солідарність», пише Крим. Реалії.

Окрім того, сьогодні, 30 квітня, мати Абдуллаєва повідомила, що у її сина, який перебуває в СІЗО Сімферополя, могло початися зараження крові.

ІА "Вголос": НОВИНИ