Про це нардеп-утікач написав у своєму Facebook.

Онищенко зазначає, що «уважно вивчив контраргументи провладних піарників з приводу скандалу з плівками».

«Я прошу. Беріть плівку на експертизу. Більш того, хочу заявити, що готовий надати НАБУ, або хто там сміливий, оригінал запису для експертизи. І пристрій, що хочете», – заявляє Онищенко.

Він стверджує, що «всіляко відкритий до співпраці з делікатної теми».

Нагадаємо, що в ефірі телеканалу NewsOne, що належить прокремлівському народному депутату Євгену Мураєву, оприлюднили запис, на якому нардеп Олександр Онищенко і нібито Петро Порошенко розмовляють про екс-міністра екології та природних ресурсів Миколу Злочевського.

Злочевський втік з України після Революції Гідності. Його звинуватили в незаконному збагаченні, зловживанні службовим становищем та заволодінні бюджетними коштами.

У січні 2017 року стало відомо, що справу проти Злочевського закрили, а у 2018 році він повернувся до України. 

Як писав «Вголос», Адміністрація Президента відмовилась коментувати аудіозаписи щодо екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського. Більше того, розмови Онищенка з нібито Петром Порошенком там назвали фейком.

У НАБУ також заявили, що готові вивчити оригінали оригіналів записів. У бюро також додали, що неодноразово пропонували Онищенку передати оригінали плівок, однак детективи цих записів так і не отримали.

ІА "Вголос": НОВИНИ