Натомість нардеп перш за все запитував: чи правильно ми робили, блокуючи парламент? Усюди відповідь була однозначна – «так». «Опозиція у Верховній Раді, як щука в річці, щоб не спав карась, - наголошує народний обранець. – Сьогодні у таборі регіоналів тривають дуже серйозні розбори і вони свідомі того, що їхні бійці мають бути в залі й персонально голосували бо їм буде важко провести свої ж закони. Тож дякую вам за розуміння й підтримку наших дій в парламенті».

Упродовж двогодинних зустрічей Олег Канівець мовою цифр та фактів розповів про роботу бюджетного комітету членом якого він є та те, як необхідно самим громадам і їхнім обранцям брати активну участь у формуванні бази даних першочергових потреб, які можна і треба подавати до державного фонду регіонального розвитку. «Мені доводиться сьогодні займатися роз’яснювальною роботою бо не всі навіть голови райдержадміністрацій та райрад знають про цей фонд і не всі розуміють яким чином подати свої пропозиції й отримати шанс на фінансування з державного бюджету», - наголосив Олег Канівець.

Спектр питань до народного депутата був надзвичайно широким: від старшокласників про ЗНО до пенсіонерів про виплати дітям-війни. Цікавило також відношення політика до висловлювань про вишиванку, внутрішні чвари між опозицією, законопроект про графу національність і звісно ж люди ділилися своїми, місцевими проблемами, які роками не вдається зрушити з мертвої точки. Завбачливі сільські голови передавали Олегу Канівцю папки зі зверненнями та супутніми документами.

У с. Любинці війт Наталя Семьоник зазначила: «Ви нас дуже здивували своїм приїздом після виборів, бо вперше за історію незалежної України, що депутат з’являється в нашому селі не до виборів, а після виборів. До речі, сьогодні 28 лютого рівно 4 місяці як відбулося голосування за новий склад Верховної Ради і ми підтримали вас. Тож прискіпливо зараз слідкуємо за вашою робою. Наразі ви нас не розчарували».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ