Про це заявив голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

«Глибоко обурений цинічним підлим фактом побиття керівника Волинського осередку «Національного корпусу» Андрія Д’яченка. Те, що учасника російсько-української війни побили серед білого дня сьогодні у місті Луцьк свідчить про особливу нахабність і відчуття безкарності в організаторів та виконавців цього злочинного дійства. Злочинці у місті перейшли всі межі, коли підняли руку на людину, яка воювала на Сході і захищала країну в боротьбі з російськими загарбниками. В організаторів, які стоять за цим нападом та переслідують певні політичні цілі, відсутня будь-яка мораль, честь і гідність. Якщо вони думають, що такими діями можуть залякати націоналістів, то глибоко помиляються. Навпаки вони зіткнуться з рішучою відповіддю», - наголосив Анатолій Вітів.

Також націоналіст додав, що «Свобода» висловлює свою повну підтримку Андрію Д’яченку і вимагає від правоохоронців негайно розслідувати цей факт фізичного насильства, знайти та жорстко покарати нападників. «Ми закликаємо також встановити організаторів і замовників цього злочину, оскільки переконані, що він був спланований та організований».

Нагадаємо, що сьогодні невідомі на зупинці у місті Луцьк побили керівника Волинського осередку «Національного корпусу» Андрія Д’яченка.

ІА "Вголос": НОВИНИ