ПАТ «Державний ощадний банк України» 18 червня уклало угоду з ТОВ «Уамастер Україна» про послуги з розробки веб-сайтів на 2,50 млн грн. із ПДВ.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші гроші.

Цьогоріч нададуть 15 послуг із розробки нових сервісів та сторінок чи заміни існуючих сервісів на сайті «Ощадбанку» і його програми підтримки підприємництва «Будуй своє».

Такі деталі про підряд, як обсяг замовлення і зарплати виконавців, невідомі, оскільки замовник не оприлюднив договір. У звіті про його укладення сказано, що «якість послуг повинна відповідати вимогам, що звичайно пред’являються до такого роду послуг».

Засновницею столичної агенції «Уамастер Україна» зі статутним капіталом 1 тис грн. є Ольга Висовень, а директором – Юрій Висовень. Перша також володіє ТОВ «Іком» («Інститут композиційних матеріалів») разом з Ігорем Храмовим та Андрієм Булахом, а другий – ТОВ «Уамастер» разом із Максимом Хмарою та Євгеном Шевченком.

Підрядник є засновником ГС «Українська коаліція цифрової реклами» із низкою фірм.

У 2017 році «Ощадбанк» замовив «Уамастер Україна» розміщення свого сайту на хостингу Amazon із технічною підтримкою за 1,00 млн грн, а в 2016 році – рекламних інтернет-послуг на 2,38 млн грн. Інших державних підрядів фірма не отримувала.

ІА "Вголос": НОВИНИ