Зокрема, «Ощадбанк» через наслідки глобальної кібератаки змушений продовжити особливий режим роботи своїх відділень і 29 червня 2017 року. 

«Цього дня заклади банку працюватимуть виключно в консультаційному режимі», - повідомляють у фінустанові.

Водночас переважна кількість послуг банку, як раніше, є доступною для клієнтів завдяки дистанційним каналам – веб- і мобайл-банкінгу «Ощад 24/7». Усі картки банку є повністю функціональними, скористатися ними можна як у банкоматній мережі інших банків (послуга є безкоштовною для пенсійних карток), так і при безготівкових розрахунках за товари та послуги. 

Проте точної дати повного запуску всіх сервісів у банку не називають.

«Подальша інформація про хід виконання «дорожньої карти» з відновлення повного функціонала банківських сервісів Ощадбанку буде регулярно розміщуватися на корпоративному веб-сайті та на сторінці банку в мережі Facebook», - повідомляє «Ощадбанк».

Також в обмеженому режимі поновив роботу своїх відділень «Укргазбанк».

«Після масованої хакерської атаки на загальнодержавному рівні станом на 29 червня 2017 року поновлено роботу всіх відділень «Укргазбанку» в обмеженому режимі. Банк оперативно здійснюватиме оновлення інформації щодо відновлення банківських операцій в повному обсязі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що «Укргазбанк» розпочинає обслуговування клієнтів шляхом прийняття платіжних доручень на паперових носіях. Проте операції з платіжними картками «Укргазбанк» здійснюються у стандартному режимі.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ