Голлівудська зірка Кевін Спейсі, відомий багатьом грою у серіалі «Картковий будиночок», наважився на камінг-аут.

«У житті у мене були стосунки з чоловіками і жінками. Я кохав, і у мене були романтичні зустрічі з чоловіками протягом всього мого життя, і зараз я обираю шлях чоловіка-гея. Хочу впоратися з цим чесно і відкрито – це допоможе мені переосмислити моє життя»,   написав Спейсі,   інформує ТСН.

Цікаво, що зізнатися у нетрадиційній сексуальній орієнтації Кевін вирішив після того, як актор Ентоні Репп, відомий за серіалом Star Trek, розповів, як  Спейсі його домагався.

За словами Реппа, на початку 1980-х зірка «Карткового будиночка» влаштував гучну вечірку у себе в квартирі на Манхеттені, серед гостей якої виявився Ентоні. Хлопець втомився і пішов до однієї з кімнат, аби відпочити. Тоді п'яний Спейсі підійшов і ліг на нього зверху.

«Він намагався спокусити мене. Я не знаю, чи правильно витлумачив його мову, але він намагався вступити зі мною в сексуальний контакт. Я зміг відскочити від нього і зачинитися у ванній», – розповів Репп.

Після цього Кевін Спейсі поквапився вибачитися перед актором і заявив, що йому шкода, що протягом усього цього часу Ентоні «переслідували ці почуття».

«Я не пам'ятаю епізоду, про який розповів Репп, оскільки це було більше 30 років тому. Але якщо це дійсно так, я щиро прошу вибачення за мою неприйнятну п'яну поведінку. Мені шкода, що ці почуття, які він описав, переслідували його всі ці роки», – сказав Кевін Спейсі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ