Про це у коментарі журналістам розповіла інспектор відділу зв'язків з громадськістю, лейтенант поліції Віра Проць.

«Я працюю у Патрульній поліції Львова вже майже 2 роки. Це було виважене рішення. До речі, зараз у кандидатів у патрульні більше можливостей, ніж мали ми. Це, зокрема  можливість поспілкуватися з патрульними поліцейськими та побачити, як вони працюють. Для нас тоді це все було новинкою, - зазначила вона. -  Наша робота починається у 7 ранку, згодом кожен отримує вказівки від командира та їде з напарником патрулювати місто чи дороги області».

За її словами, затримувати когось чи боротися зі зловмисниками патрульним доводиться кожного дня. Відтак навчання відбуваються постійно. Це, зокрема навчання зі стрільби, тактики, з адміністративного та кримінальтного права.

Розповіла лейтенант Поліції і про кумедні випадки у роботі. «Львів’яни мають хороше почуття гумору: до нас зверталися навіть допомогти оформити субсидію чи пересунути меблі у квартирі. Але нам довіряють. Проте ще не всі знають безпосередніх функцій Патрульної поліції».

Нагадаємо, сьогодні в Управлінні патрульної поліції Львова відбувся "День відкритих дверей" для кандидатів, що бажають вступити до лав патрульних.

ІА "Вголос": НОВИНИ