Відомий французький фотограф Патрік Демаршельє, який знімав Леонардо Ді Капріо, Мадонну, Анджеліну Джолі та багато інших голлівудських зірок та був особистим фотографом принцеси Діани, потрапив у секс-скандал, – пише ТСН за даними видання Boston Globe.

Завдяки руху #MeeToo більш ніж 50 моделей розповіли про сексуальні домагання під час роботи з 25-ма зірковими фотографами, стилістами, кастинг-директорами та іншими представниками бьюті-індустрії.

Під хвилю обвинувачень потрапив і 74-річний Демаршельє, проти якого виступили моделі, а також його особиста асистентка. За її словами, він постійно до неї чіплявся і в решті-решт вона поступилася, тому що боялася втратити роботу.

Деякі з ймовірних жертв були готові говорити публічно, але інші розповідали на умовах анонімності, тому що продовжують працювати у модельному світі і побоюються репресій.

Окрім Патріка у домаганнях звинуватили Грега Кейдела, у портфоліо якого покази Victoria's Secret та знімання у Vogue. За даними, опублікованими у виданні, кожен, кого звинуватили у харасменті, спростував усі заяви та назвав їх брехнею.

«Людям подобається розповідати вигадані історії», – відповів на звинувачення Демаршельє.

Але, незважаючи на спростовування обвинувачень, видавництво Conde Nast, яке включає в себе Vogue, Glamour та GQ, наразі призупинило співпрацю з Демаршельє та Кейделом.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ