Про це він розповів у коментарі журналістам, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, якщо робоча група визнає процедуру конкурсу достовірною, Іван Остапович готовий оскаржувати рішення в суді, адже порушення були.

Також він додав: «Протягом цього тижня я намагатимусь всесторонньо висвітлювати та контролювати все, що відбувається. Зокрема, те, як відбувається ця перевірка, щоб вона була дотримана згідно з процедурою».

Зазначимо, що в конкурсі на посаду директора Будинку органної музики брали участь двоє кандидатів – чинний директор Юліан Винницький та співзасновник Collegium Musicum Lviv, диригент і композитор Іван Остапович. Під час засідання конкурсної комісії 23 серпня керівником обрали Юліана Винницького.

Також додамо, що 24 серпня під стінами органного залу активісти протестували проти призначення директором Будинку органної та камерної музики Юліана Винницького. Вони вимагали проведення повторного конкурсу з неупередженими членами комісії.

Нагадаємо, законність обрання очільника Львівського будинку органної та камерної музики «розслідуватиме» робоча група ЛМР.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ