Про це йдеться у відповіді Генеральної прокуратури на запит Українських Новин.

Оклад прокурора склав 63 432 гривні.

Зарплата вказана з урахуванням надбавок, доплат і премій.

Після утримання податків і зборів Холодницький отримав 145 135 гривень.

Раніше «Вголос» писав, що очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький пішов у відпустку до 13 вересня після скандалу і отримав 456 тисяч 780 гривень відпускних.

Нагадаємо, кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів 26 липня відмовилася звільнити Назара Холодницького з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Йому винесли лише догану.

Після цього керівник САП написав заяву на відпустку - на півтора місяці.

Під час прослуховування кабінету керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького детективи НАБУ виявили факти тиску на прокурорів та суддів, а також зливу інформації про обшуки.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що розслідування щодо Холодницького ініціювали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництва САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова. Керівник ж Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявив, що жодного разу не спілкувався з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим.

Раніше Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на «жучок» для прослуховування. Він також сказав, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

ІА "Вголос": НОВИНИ