[media=142798,142799] 

На 90-ій хвилині матчу, після того, як суддя не зарахував м'яч його команди через офсайд, Саввідіс вибіг на поле у супроводі охорони і почав погрожувати арбітру. При цьому під пальтом у бізнесмена виявився пістолет, повідомляє УНІАН із посиланням на The Guardian.

Як пише ТСН, бізнесмен намагався дістати зброю і погрожував арбітру. Від судді його відвели охоронці. За інформацією іспанського видання Marca, тренер АЕКа Маноло Хіменес повідомив, що Саввіді показав арбітру зброю і сказав: «Ваша кар'єра судді закінчилася».

Футболісти АЕК вирішили залишити поле, заявивши, що не збираються продовжувати гру в таких умовах, і головний арбітр зустрічі Гіоргос Комініс завершив матч достроково.

Рішення щодо цього інциденту буде прийнято пізніше.

Зазначимо,що АЕК лідирує у чемпіонаті Греції (54 очки). ПАОК відстає на два пункти.

Іван Саввідіс (Саввіді) є власником ростовської «Групи Агроком», якій належать фабрика «Донський тютюн» та аеропорт Ростова-на-Дону. У нульові роки він два терміни пропрацював депутатом російської Держдуми. Саввіді також був президентом ростовських футбольних клубів «Ростов» та СКА, а 2012-го купив контрольний пакет акцій грецького ПАОКа.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ