[media=150222,150223,150224,150225,150226] 

Про це повідомляє ДСНС в Івано-Франківській області.

«28 серпня о 08:50 до оперативно-кординаційного центру Управління ДСНС в області поступило повідомлення про те, що 53-річний житель Львова тривалий час не виходить на зв'язок, востаннє потерпілий дзвонив родичам ввечері 24 серпня», – йдеться у повідомленні.

Того ж дня до пошукових робіт було залучено рятувальників Яремчанського пошуково-рятувального відділення (5 осіб на 1 одиниця техніки) Ворохтянського пошуково-рятувального відділення (5 чоловік на 1 одиниці техніки) Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 5 лісників. Додатково залучено гірських рятувальників селища Ясіня Закарпатської області (4 особи на 1 одиниця техніки). Загалом, пошуки вели 19 осіб та 3 одиниці техніки і були припинені у зв'язку з настанням темної пори доби.

Наступного дня вранці, 29 серпня, пошуки продовжилися з додатковим залученням працівників Івано-Франківської громадської організації безпілотних літальних апаратів «МІМІНО»  (4 особи на 2 одиниці техніки).

«29 серпня о 14:40 між урочищами Діл та Горішків Яремчанської міської ради на схилі гори у лісовому масиві безпілотним літальним апаратом виявлено та в подальшому рятувальниками Яремчанського пошуково-рятувального відділення  підтверджено наявність уламків гвинтокрилу марки «Robinson R22 Beta» та тіла 53-річного львів'янина», – повідомляють рятувальники.

Повідомляється, що о 20:20 працівники пошуково-рятувального відділення міста Яремче винесли тіло загиблого з лісового масиву та передали працівникам поліції.

Зазначено, що за фактом події правоохоронні органи проводять розслідування.

Як раніше писав «Вголос», в Івано-Франківській області біля Яремче розбився приватний гелікоптер. Внаслідок авіакатастрофи загинув пілот.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ