[media=141017,141018] 

Про це з посиланням на ГУ МНС повідомляє РІА «Новости».

Інцидент стався о 4:30 за московським часом.

«На пустирі (антенне поле) здійснив жорстку посадку вертоліт Мі-8 авіакомпанії «Восток». За попередньою інформацією, на борту перебували шість осіб. Будівлі і споруди не постраждали», – йдеться у повідомленні.

«У результаті НП загинуло всі шість осіб, які перебували на борту. На місці аварії виникла пожежа. Все, що точно можемо сказати – вертоліт розлетівся на частини», – сказав представник центру медицини катастроф.

Уламки вертольота розкидані в радіусі кілометра.

Як повідомили в СК РФ, вертоліт здійснював навчально-тренувальний політ, на борту знаходився тільки екіпаж.

На місці події працюють співробітники поліції, МНС і Слідчого комітету, обидва чорні ящики вертольота вже знайдені. У місті введено режим надзвичайної ситуації.

Також у мережі вже з'явилося відео з місця аварії. За словами автора, вертоліт впав через те, що зачепився за вишку в тумані.

Очевидці стверджують, що чули вибух у районі падіння.

«Ми на початку почули гуркіт, потім пролунав звук, схожий на вибух. Ми вийшли на вулицю і побачили дим», – розповіли працівники цеху, розташованого неподалік.

 

В Хабаровске в районе улицы Антенной, 20б упал вертолет. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Присылайте фото и видео с мест происшествия, делитесь вашими новостями ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #Хабаровск #Хбр #27регион #Хабаровскийкрай#авария #дтп #происшествия #курьез#Khabarovsk #khv #dv #khv27 #hbk #khv_incident

Допис, поширений Хабаровск Инцидент +18 (@khv_incident)

 

ІА "Вголос": НОВИНИ