Про найпоширеніші міфи у розмовній студії «Правди. Наживо» говорили із представником інвестора і Палацу Спорту «Україна» Богданом Куком.

Відколи львів’яни почули, що звичні грунтові корти забудовники планують замінити на такі, які будуть на даху, та ще й накриватись спеціальним ковпаком, у соцмережах розгорілись неабиякі суперечки. Більшість людей – за такі оновлення, та частина все ж проти, мовляв, корти, які є зараз – дуже рідкісні і цінні. Втім, за словами представника інвестора, майбутнє – таки за новітніми технологіями, до того ж – набагато зручніше займатись, коли корти можуть перетворюватись із відкритих на закриті та, відповідно, захищати від негоди.

«Щодо критики…мабуть, потрібно почати з історії стосунків із деякими мешканцями. Чому з деякими? Бо більшість людей нас підтримує. У тому числі й місцеві, і молоді спорстмени, які вигравали чемпіонат Європи», – додав Богдан Кук.

На думку представника інвестора, хоч люди і не мають причин для хвилювання, та все ж мають право на протести. Втім, висловлювати обурення варто не шляхом маніпуляції:

«Тренерський склад, на жаль, перейшов межу і вивів дітей практично під колеса автомобілів…Думаю, багато батьків віддали дитину на тренування, а побачили її на дорозі…Адже там були тільки декілька батьків. В основному вони приходять, віддають дітей, і вже тренер має із ними займатись. У цей момент це не був тренерський процес, а маніпуляція думкою наших містян».

Прокоментував Богдан Кук також і чутки про те, що після реконструкції Палац Спорту перетвориться на закритий елітний клуб. За його словами, дітей, які там займаються, ніхто не виганятиме. А на час перебудови малюки займатимуться у спортивному комплексі «Динамо», де їм надали аж п’ять тенісних кортів. «Ми також готові допомогти відновити деякі занедбані корти для того, щоб діти мали де займатись», - додав він.

Загалом же, за інформацією представника інвестора, проти реконструкції Палацу Спорту виступили усього 30% львів’ян. «Чому вони набрали 30%? Тому що всі люди сьогодні бачать, що Палац Спорту «Україна»  – в дуже занедбаному стані. Будь-яка людина розуміє, що спортивний комплекс перетворився в ярмарку-продаж»,  – пояснив він. Більше – у відео.

Прямі ефіри «Правди. Наживо» дивіться що будня о 19.00 на телеканалі НТА.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ