Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок привітав легендарий батальйон «Січ» із 5-річчям.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Пам‘ятаю та дякую Героям, які вже не з нами, - Вікторові Цимбалу, Сергієві Малюченку, Мирославові Мислі, Миколі Кренджеляку, Богданові Павлику, Володимирові Стаюрі, Остапові Вергуну», - написав він.

«Вітаю усіх причетних, усіх бійців, які протягом п’яти років захищали Українську державу в Слов’янську, Кураховому, Пісках, Сватовому, Краматорську, Дебальцевому та Первомайську, й нині захищають в Авдіївці (командир Максим Морозов Максим Волинський)»,  - додав лідер ВО «Свобода».

Також Олег  Тягнибок  привітав свого брата, який служив у «Січі» старшиною й брав участь у Мар’їнській операції, та сина Гордія.

«Від усієї свободівської родини хочу побажати вам міцного здоров‘я та витримки. Нехай вас оминають ворожі кулі. Нехай кожен із вас повернеться додому живим. Якнайшвидше. Також вітаю свого рідного брата Андрія, який служив у «Січі» старшиною й брав участь у Мар’їнській операції, та сина Гордія, який з першими січовиками в 2014 році пройшов навчання й військову підготовку у батальйоні. Наша спільна мета - це встановлення миру. Вічного справедливого миру на українських умовах, на СВОїй, БОгом ДАній землі», - написав Тягнибок.

Нагадаємо, що раніше Тягнибок розкритикував заяви соратника Зеленського про «розумного Путіна»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ