Це випливає з доповіді, яку склала британська розвідка і представила членам кабінету міністрів, пише «Главком»

Оператор, який проводив реєстрацію пасажирів, відсканував паспорт, але не мав можливості перевірити його справжність. Пізніше, під час розслідування, сканована копія паспорта потрапила в руки єгипетських слідчих і її ідентифікували як фальшивку.

Цілком можливо, що пасажири, яких показала камера зовнішнього спостереження, взагалі не є росіянами. Слідчі припускають, що і чоловік, і жінка мали перуки. І коротка борідка чоловіка теж є накладною. Камери зовнішнього спостереження зафіксували, як ці люди виходять з будівлі аеропорту, але більше вони не з'являються ні на стоянці таксі, ні на зупинці автобусів, ні на автопарковці. Радше за все, вони змінили зовнішність одразу після того, як вийшли з будівлі аеропорту.

Як раніше повідомляли, на думку західних розвідок, російський літак, радше за все, було знищено вибуховим пристроєм, який заклали терористи в багажний відсік аеробуса. 

Нагадаємо, уламки російського лайнера «Airbus-А321» компанії «Когалимавіа», який зник зранку 31 жовтня з радарів, знайшли біля аеропорту міста Ель-Аріш на Синайському півострові.

На борту було 217 пасажирів і 7 членів екіпажу.

Як повідомляли, серед пасажирів російського літака, що розбився на Синайському півострові в Єгипті, були четверо українців – українські дипломати отримали офіційне підтвердження цього від російського міністерства з надзвичайних ситуацій.

ІА "Вголос": НОВИНИ