Про це інформує власкор «Вголосу».

Всього на позачерговій сесії зареєструвалися 47 депутатів. Члени фракції Блоку Петра Порошенка «Солідарність» відсутні у залі. Також на сесії немає голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, який виступає проти блокади торгівлі з російськими окупантами.

На позачергову сесію внесені такі питання:

1. Про звернення Волинської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Генерального прокурора України Луценка Ю.В. щодо дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України;

2. Про звернення Волинської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Ради Національної безпеки і оборони України, обласних рад щодо блокади банків з російським капіталом.

Як уже писав Вголос, народні депутати під час виступів у Верховній Раді України закликали розслідувати учорашні події в Кривому Торці, коли 45 учасників акції з блокування торгівлі з окупованими частинами Донбасу були затримані силовиками.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ