У Росії відновила свою роботу Партія регіонів. Найближчим часом партія президента-утікача Януковича проведе засідання ініціативних груп.

Про це повідомляє «24 канал».

Ця інформація вказана на реанімованому сайті Партії регіонів.

«Сайт Партії регіонів, який майже чотири роки не працював, знову почав функціонувати. Це сталося завдяки зусиллям ініціативної групи, що складається з членів Партії регіонів, які не вийшли з її складу і плекають надію реанімувати цей політичний проект», — йдеться у повідомленні.

Імена ініціативних членів партії щоправда поки не вказують, проте закликають усіх охочих вступати в її лави.

«Незабаром відбудуться засідання ініціативних груп в усіх регіонах країни, де будуть вирішуватися організаційні питання подальшого функціонування партії. Зараз запрошуємо всіх, хто втомився від диктату олігархів, від тотальної корупції та безладу в країні, вступати до лав Партії регіонів», — мовиться у зверненні.

Варто зазначити, що зареєстрували реанімований сайт у Москві, контактні номери, вказані на ньому, — також російські.

Додамо, що в ході Революції гідності, кульмінацією якої стало відсторонення тодішнього президента Януковича від влади, партія втратила значну частину свого політичного впливу, а до кінця 2014 року фактично припинила свою діяльність.

Того ж 2014-го партія зробила частковий ребрендинг, змінивши назву на "Опозиційний блок", проте зареєструвала силу як офіційно нову політичну партію. До новоствореної партії перейшла більшість колишніх народних депутатів Партії регіонів.

ІА "Вголос": НОВИНИ