Одеська міська організація Партії промисловців та підприємців України провела другий етап своєї конференції. Серед питань, які розглянули учасники заходу – партійна програма на місцеві вибори 2006 року.

Були затверджені списки кандидатів у депутати Одеської міської Ради та у депутати облради від Одеси.

Обрані делегати на обласну конференцію ПППУ.

Партійці висунули і кандидата на посаду Одеського міського голови. Ним став нинішній мер міста – Едуард Гурвіц.

За словами голови Одеської обласної організації Партії промисловців і підприємців Олега Надаткіна, вибір цей є невипадковим. «Ми бачимо, що за вісім місяців праці Едуарда Гурвіца на посаді мера покращується вигляд міста – проводиться ремонт житла, автошляхів, ліфтів. Наша партія особливо вітає таку ініціативу як проведення земельних аукціонів. Нарешті ми зрозуміли на якому скарбі стоїть Одеса, скільки цей скарб коштує і як достатньо бездарно його розбазарювали попередні міські керівники. Мені здається, що кроки які нині робить Едуард Гурвіц на посаді мера – повністю співпадають з надіями нашої партії щодо майбутнього нашого міста. Тому будемо його підтримувати і допомагати у його добрих справах”, - сказав пан Надаткін.

Вже сьогодні Партії промисловців і підприємців України вдалося, спільно з міською владою, реалізувати кілька важливих ініціатив. Це – програма, пов’язана з покращенням роботи житлово-комунального господарства. Ії партійна організація розробила ще влітку минулого року. Саме нинішній міськвиконком реалізує низку викладених у згаданій програмі пропозицій.

На найближчій сесії міської Ради буде розглянутий і запропонований Партією промисловців і підприємців України план розвитку зелених насаджень в Одесі. На думку партійців, проблема збереження екології рідного міста є серед найважливіших і перспективних кроків. Запропонований на розгляд депутатів план розробили фахівці екологічного департаменту ПППУ.

У стадії обговорення, тим часом, нині перебувають програми присвячені – перспективам будівництва соціального житла, підтримці (працевлаштуванню) молоді і таке інше.

ІА «Гаряча Лінія»

ІА "Вголос": НОВИНИ