Більше сотні партійців з Шевченківської та Личаківської у м. Львові районних партійних організацій ранком зібралися на Марсовому полі. Разом з ними ветерани війни, учасники бойових дій. В руках у кожного гвоздики і листівки з привітанням лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

В цей же час на Пагорбі Слави близько 500 чоловік – представників Партії регіонів сформували колону, на чолі якої ветерани війни, відомі військовоначальники, генерали, серед яких генерал-майор, Герой Радянського Союзу Каліберда Іван Опанасович, генерал - майор Грубий Олександр Якович, командир партизанського загону Ковальов Григорій Васильович з дружиною Катериною Семенівною – відомою підпільницею. Ветерани війни з радісним піднесеним настроєм, розгублені від тої уваги, яка випала нині на їх честь від регіоналів Львова. Під звуки урочистого маршу було покладено квіти до підніжжя пам’ятника Невідомому Солдату.

Біля Монументу Слави квіти покладені від Франківської партійної організації. Близько 50 чоловік регіоналів району разом із ветеранами війни вшанували пам'ять полеглих у боях.

В урочистому покладанні квітів взяв участь народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук.

Після покладення квітів відбулась урочиста зустріч ветеранів з керівництвом обласної та Львівської міської організацій Партії регіонів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ