15 січня на засіданні Ради Одеського міського відділення Партії Патріотичних Сил України Олександра Зінченка учасники заходу одностайно підтримали ідею висунення кандидатом на посаду Одеського міського голови нинішнього мера Едуарда Гурвіца.

За словами одного з керівників ППСУ в Одесі та лідера громадського комітету „Одеса ТАК” Ірини Яроцької, „таке рішення ухвалили не випадково. Кандидатурі Едуарда Гурвіца, на наше переконання, в Одесі альтернативи немає. Повернувшись на посаду мера лише минулого року Едуард Гурвіц та його команда яскраво показали, що можуть зробити для Одеси набагато більше ніж, приміром, Руслан Боделан за всі роки його правління... У нашому рідному місті відремонтували більшість автошляхів та міжквартальних проїздів. Одесити відчули реальні зміни. Перемога Едуарда Гурвіца на виборах мера дозволить продовжити започатковані зміни і реалізувати чимало важливих проектів. Саме міський голова Одеси подав позов до суду на „Одесаобленерго” з метою захисту інтересів звичайних мешканців міста. Одеса вперше за роки незалежності України позбулася стасу дотаційного міста. Великі надії ми покладаємо і на радикальні зміни у депутатському корпусі Одеської міської Ради”.

Ірина Яроцька також повідомила, що 22 січня в Одесі відбудеться міжпартійна конференція блоку „За Одесу! За мера!”. Нині триває визначення кандидатів у депутати, які виборюватимуть мандати у складі блоку „За Одесу! За мера!”. Вони готові допомагати меру впроваджувати в життя різноманітні програми, які вже діють в Одесі.

Гаряча Лінія

ІА "Вголос": НОВИНИ