Як повідомляє ТСН, Кобзона журналістка застала біля готелю із покупками. Він емоційно розповів про успішне лікування і навмисне ігнорування санкцій.

Співак не «розкривав карти» щодо місця святкування 78-го дня народження, однак, судячи з відеозвернення свого друга-бізнесмена Михайла Хубутія, Кобзон із дружиною Неллі вибрали ресторан «La Veranda» в готелі «Four Seasons». Недешевий заклад пропонує гостям покуштувати італійську лазанью за 26 євро (624 грн). А звичайнісінька пляшка вина коштує в ресторані 45 євро (1200 грн). Крім того, артист на відео «передав привіт» Володимиру Путіну і привітав його з прийдешнім днем ​​народження, який відбудеться в жовтні. Коментуючи заяву свого друга Михайла Хубутія про вдале лікування, скандальна персона списку санкцій ЄС пояснила, чому вибрала для себе саме закордонну клініку.

«Клініка в Мілані є найкращою діагностичною в Європі. Мені провели чотири радіаційні процедури «кіберніж», тому я сподіваюся на хороший результат», – розповів співак.

За його словами, святкувати день народження в шикарному міланському ресторані Кобзона «змусили» обставини та стислі терміни лікування.

«Я не їздив на день народження в Мілан, я їздив за рекомендацією московських лікарів у клініку. Мені дали такі терміни, які збіглися з моїм днем ​​народження. Я скромно його відзначив у колі своїх рідних. Приїхали дочка і син, ми відсвяткували», – вказав Кобзон.

А ось шквальна критика такого неоднозначного рішення артиста абсолютно не хвилює.

«Мені плювати на критику на свою адресу. Я ніколи не говорив, що спосіб життя в Америці й американська медицина набагато гірші, ніж у Росії. Пишаюся нашими хірургами і переживаю через те, що сталося в Україні, на моїй батьківщині. Я плював на санкції. Мій депутат чудово написав: «Кобзону оголосили вето. Ми на вето поклали це. І взагалі на санкції кладемо». У Мілані найкраще роблять цю процедуру, я десять років лікуюся у своїй країні, а цю операцію мої лікарі порадили зробити тут», – прокоментував Кобзон.

ІА "Вголос": НОВИНИ