Уповноважений фракції СДПУ(о) Нестор Шуфрич вважає, що відставка Кабінету Міністрів є «настанням реальної відповідальності уряду перед народом» за підписані угоди про постачання російського газу, які суперечать національним інтересам України. Таку думку він висловив у вівторок в інтерв’ю журналістам, коментуючи відставку Кабміну.

«Ми стали свідками, що настала реальна відповідальність перед народом України представників влади, які нехтували інтересами свого ж народу», - сказав Шуфрич. Він наголосив, що сьогоднішнім рішенням парламент позбавив Кабмін можливості ухвалювати безвідповідальні рішення надалі і ставити під удар українське населення, яке платитиме за помилки Кабміну «з власної кишені».

Шуфрич наголосив, що у зв’язку з відставкою Кабміну в країні «ніякого баласту не сталося». Він також відзначив, що парламент позбавив членів уряду можливості ухвалювати рішення, проте вони і надалі виконуватимуть свої обов’язки і нестимуть відповідальність за свої дії. «Краще бути без такого Кабміну, ніж з тим, який був», - сказав він.

proUA

ІА "Вголос": НОВИНИ