Через перебої в роботі на каналах зв’язку та обладнанні Державної міграційної служби тривають затримки з видачею українцям документів.

Про це відомство повідомило на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Як наслідок, маємо тимчасові затримки оформлення документів у окремих підрозділах ДМС. Наші спеціалісти роблять все можливе, аби всі бажаючі якнайшвидше могли оформити або отримати вже виготовлені документи», – йдеться у повідомленні.

Громадянам, які були зареєстровані в електронній черзі, але через технічні несправності не змогли подати документи на оформлення, не потрібно буде записуватись знову. ДМС запевняє, що забезпечить їм подачу документів в найближчий час без нового запису в чергу.

Користувачі Фейсбук у коментарях під постом відзначають, що система працює зі збоями і висловлюють своє обурення: «Тобто, ви берете гроші за надання послуги, обіцяєте виконати в певний строк і не можете надати послугу належної якості?» «Скільки днів у вас здійснюється перевірка даних? Подала документи 24.06, сьогодні 8.07. Пройшло вже 10 робочих днів.» «Хоча б терміни оприлюдніть. Потрібно знати на коли переносити відпустку. Так не роблять».

Читайте також на сайті ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ