Відтак, артист вдруге представлятиме свою країну із авторською композицією «That's How You Write A Song».

Нагадаємо, Рибак виграв «Євробачення-2009» з піснею Fairytale.

«Я почув своє ім'я і не міг зрозуміти чи означає це, чи я вилетів, чи я буду представляти країну в Лісабоні. Я знаю, це буде складно. Шанси, що один і той же артист виграє конкурс двічі, невеликі. Я просто хочу зробити все можливе, щоб Норвегія пишалася мною», - цитує виконавця ТСН.

Відомо, що текст пісні «That's How You Write A Song» написаний самим виконавцем і пов'язаний з вірою в себе та в свої власні ідеї.

«У моїй пісні є дуже важливий посил для людей: нам потрібно вірити в себе і розвивати свій талант. У багатьох людей є ідеї, але вони сумніваються, не вірять в себе. Ось таких людей потрібно підтримувати. І звичайно, завжди потрібно вірити в перемогу», - зазначив артист.

Повідомляють також, що на сцені співак покаже цікавий номер, в якому буде грати на музичних інструментах, використовуючи сучасні елементи віртуальної реальності.

«Ми працювали два місяці над найтоншими деталями, так що простота насправді уявна. Дуже важливо, щоб люди готові були працювати разом і горіли ідеєю, тоді неважливо, скільки грошей вкладено в шоу», - каже Олександр.

У залі за Рибака найбільше переживали, а потім і раділи, його батьки. Мама Наталія Валентинівна зізналася, що хоче поїхати і в Лісабон, щоб підтримати сина.

«Виграти в нацвідборі в цей раз було набагато складніше, ніж в перший раз. Я дуже сильно переживала. У перший раз це все ж простіше зробити. Зараз Саша прийшов з певним статусом, який вимагає багато чого. Тому я дуже щаслива. Я люблю його пісню»,- зазначила мама Олександра Рибака.

«Близько 200 видань хотіли взяти інтерв'ю за тиждень до норвезького фіналу, а реально можливість була зробити 4-5. Рибак виступає всюди, проводить більшу частину часу за кордоном, ніж удома в Осло. Олександр з нетерпінням чекає офіційні прес-конференції в Лісабоні, щоб поспілкуватися з усіма і можливо влаштувати ціле шоу», - розповіла директор артиста Яна Прядко.

Як відомо, Португалія вперше прийматиме шоу завдяки минулорічній перемозі свого учасника Сальвадора Собрала, який став тріумфатором конкурсу в Києві.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ